GPS/SMS/GPRS Tracker για Αυτοκίνητα Μηχανές και Σκάφη (ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)

85.00
 
Σε Απόθεμα
Επιλέξτε Ποσότητα:
+

Αποστολές και πληρωμές

Αποστολή: Σε όλη την Ελλάδα iconΤο προϊόν αποστέλλεται παντού στην Ελλάδα, ακόμη και σε περιοχές απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα (δυσπρόσιτες)

 • acs_card
 • button
 • iconACS: Θα παραλάβει την παραγγελία σας από εμάς στις 7:00μμ στέλνοντάς σας αυτοματοποιημένο μήνυμα με τον αριθμό αποστολής στο email σας αλλά και ενημερωτικό SMS στο κινητό - που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας - όταν αυτή φτάσει στην περιοχή σας.

  Παραλαβή από το κατάστημα: Παραλαβή από Μάρνη 33, Πλ. Βάθης, Αθήνα. Είμαστε ανοικτά Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00-21:00, Τετάρτη: 9:00-18:00 & Σάββατο: 09:00-16:00

Έξοδα αποστολής: 5€iconΚερδίστε και από τα έξοδα αποστολής. Αγοράστε όσα τεμάχια θέλετε από όποια προϊόντα θέλετε και πληρώστε 5€ για τα πρώτα 3 κιλά (1€ για κάθε επιπλέον κιλό!). Τοποθεσία: Το προϊόν αυτό βρίσκεται στις αποθήκες μας στην Αθήνα.iconΔεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση. Αν θέλετε να το στείλουμε στο χώρο σας η αποστολή του θα ξεκινήσει σε λίγα λεπτά

Αν πάλι θέλετε να το παραλάβετε από το κατάστημά μας  επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας το ετοιμάσουμε.
Παράδοση: σε 2-3 εργάσιμες ή άμεση παραλαβή από το κατάστημά μας.iconΓια παραλαβή από το κατάστημά μας, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία από εσάς για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας!
Αν κάνετε παραγγελία καθημερινή μέχρι τις 4:00μμ θα λάβετε τα προϊόντα σας στην


Κεντρ. Ελλάδα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες

Βόρεια Ελλάδα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες

Κρήτη, Δωδεκάνησα και δυσπρόσιτες σε 2-3 εργάσιμες.

*Η ACS δεν παραδίδει αργίες & Σαββατοκύριακα. Όμως το Σάββατο μπορείτε να παραλάβετε μόνοι σας από την ACS της περιοχής σας έχοντας τον αριθμό αποστολής του δέματος. 

 • Πληρωμή:
 • PayPal
 • Αντικαταβολή
 • Κατάθεση
 • iconΜπορείτε να το αγοράσετε με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα μέσω PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το GPS TRACKER είναι συσκευή εντοπισμού θέσης για τα οχήματα της εταιρίας σας, ή για το αυτοκινητό σας ή για οτιδήποτε θέλετε να παρακολουθήσετε τις κινήσεις του με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS . Με βάση τον δορυφόρο το GPS Tracker, παρέχει την ακριβή θέση με εξακριβωμένες πληροφορίες θέσης υπό τους δυναμικούς όρους . Αυτή η συσκευή θέσης διαβάζει τη συντεταγμένη γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους στο εξουσιοδοτημένο τηλέφωνο. To GPS Tracker είναι μια προσωπική συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. Με βάση τον GPS δορυφόρο, παρέχει την ακριβή θέση με εξακριβωμένες πληροφορίες θέσης υπό τους δυναμικούς όρους . Αυτή η προσωπική μακρινή συσκευή θέσης διαβάζει τη συντεταγμένη γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους στο εξουσιοδοτημένο τηλέφωνο . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για την προστασία και των παιδιών και των ηλικιωμένων ατόμων.

Αντικλεπτικό οχήματος / κατάλληλο και για βαρύ εξοπλισμό -Παρέχει ασφάλεια και ηρεμία σε κάθε επιχειρηματία -Προσωπική διαχείριση -Συγκεκαλυμμένη παρακολούθηση εγκληματιών. Ελέγχεται και παρακολουθείτε ακόμα και μέσω απλών μυνημάτων.
p<>. Το δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης GPS Tracker, λειτουργεί με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν GSM (850/900/1800/1900ΜΗz). Το προϊόν αυτό έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει και να παρακολουθεί οποιοδήποτε κινούμενο αντικείμενο χωρίς συνδρομή, πάγια και μηνιαία τέλη!

Χρήση:
Εισάγετε την κάρτα sim, όταν ένας αριθμός καλέσει ή στείλει μήνυμα sms στην μονάδα η γραμμή θα κλείσει και θα λάβει ένα μήνυμα sms με τις γεωγραφικές πληροφορίες που είναι εγκατεστημένος ο ανιχνευτής. Αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κάθε λογισμικό χαρτογράφησης (πχ Google Earth ή Google Maps κ.α.) για να σας δείξει που ακριβώς βρίσκεται το αντικείμενο.
Λειτουργίες:

• Εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο: ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή για το που βρίσκεται το όχημα/σκάφος/μοτοσικλέτα/άνθρωπός σας κτλ.
• Εξουσιοδότηση: μέχρι 5 αριθμούς μπορεί να αναγνωρίσει ή συσκευή σαν εξουσιοδοτημένους για την παροχή πληροφοριών.
• Γεω-φράχτη: όταν τα όρια που έχετε θέσει και στα οποία ο ανιχνευτής μπορεί να κινείται ελεύθερα ξεπεραστούν, η συσκευή θα στείλει μήνυμα στον εξουσιοδοτημένο αριθμό ότι το όχημα μετακινήθηκε μαζί με τις γεωγραφικές πληροφορίες.
• Φωνητική παρακολούθηση: σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης μπορεί να καλέσει τον ανιχνευτή για να έχει ακουστικό έλεγχο
• Ειδοποίηση μετακίνησης: όταν ο ανιχνευτής μένει ακίνητος σε ένα μέρος για 3-10 λεπτά, ο χρήστης μπορεί να στείλει SMS στη μονάδα και η μονάδα θα απαντήσει ότι το όχημα μετακινήθηκε μαζί με τις γεωγραφικές πληροφορίες.
• Ειδοποίηση υπέρβασης: ορίου ταχύτητας ,το σύστημα θα στείλει μήνυμα σε περίπτωση που φτάσει ή ξεπεραστεί το όριο ταχύτητας που έχετε θέσει.
• Κουμπί πανικού SOS: πατήστε το κουμπί πανικού για 3 δευτερόλεπτα. Η μονάδα θα στέλνει μήνυμα με τις γεωγραφικές πληροφορίες σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς ανά 3 λεπτά έως ότου κάποιος από τους αριθμούς καλέσει τον ανιχνευτή
• Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας: η ειδοποίηση ξεκινάει όταν η μπαταρία πέσει σε 3,7V ο ανιχνευτής στέλνει sms ανά 30'.: low battery και γεωγραφικές πληροφορίες
• Κρυφός αριθμός ανίχνευσης: όταν ένας κρυφός εξουσιοδοτημένος αριθμός καλέσει τον ανιχνευτή, τότε ο ανιχνευτής θα στείλει SMS με τον κρυφό αριθμό και τις γεωγραφικές πληροφορίες σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς.
• Μπορείτε να μπλοκάρετε την Αντλία Βενζίνη με ένα απλό SMS ή και αυτόματα
• Μπορείτε να μπλοκάρετε την Ηλεκτρονική Ανάφλεξη με ένα απλό SMS ή και αυτόματα
• Μπορείτε να σβήσετε ή να βάλετε μπρός το αμάξι σας με ένα απλό SMS ¨η μέσωGPRS/GSM
• Μπορείτε να δώσετε εντολές προς τη Κόρνα του αυτοκινήτου ή σε έξτρα συναγερμό.
• Έξτρα έξοδοι που τις προγραμματίζετε για να απενεργοποιήτε και να ενεργοποιήτε όσα ρελέ – διακόπτεςθ έλετε και να στέλνετε εντολές σε όποιες άλλες συσκευές θέλετε. Διαβάστε και το αρχείο DOC με οδηγίες προς τα κάτω.
Αρχείο με οδηγίες – Manual: ΟΔΗΓΙΕΣ CAR GPS TRACKER

Πολύ απλά, χωρίς συμβόλαια και συνδρομές, χωρίς εγκατάσταση και ιδιαίτερες γνώσεις χρήσης αποκτάτε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ανεξάρτητο Σύστημα Αυτόματου Δορυφορικού Eντοπισμού και είστε έτοιμος να εντοπίσετε η και να παρακολουθήσετε την θέση του οχήματος, του σκάφους, η του προσώπου που σας ενδιαφέρει, με μια αναπάντητη κλήση από το κινητό σας τηλέφωνο.

Η συσκευή είναι ένα δυναμικό εργαλείο για κάθε σύγχρονη επιχείρηση με κύριο στόχο τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης του προσωπικού και των οχημάτων της, αλλά ταυτόχρονα και μια τεχνολογική επένδυση με άμεσα οικονομικά οφέλη και μακροπρόθεσμη εκμετάλλευση.

Με μια αναπάντητη κλήση προς την συσκευή GPS Tracker οι συντεταγμένες της θέσης του "στόχου" σας (όχημα η σκάφος) εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου. Από εκεί τις αντιγράφετε στο Google Εarth η στο Google maps, και με τον τρόπο αυτό "βλέπετε" την θέση που βρίσκεται ο "στόχος" σας

 • Ειδοποίηση κινδύνου. Σε περίπτωση κινδύνου, με την πίεση του μικροδιακόπτη SOS, ο χρήστης του GPS Tracker έχει την δυνατότητα να στείλει προς το κινητό τηλέφωνο που έχετε προκαθορίσει, σήμα alarm με τις συντεταγμένες της θέσης που βρίσκεται.
 • Επίσης, σε περίπτωση που ο "στόχος" έχει υπερβεί τα όρια εντός των οποίων του έχετε ορίσει να κινείται, (Geo-fence) η συσκευή GPS Tracker PT-168 θα στείλει μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο με τις γεωγραφικές συντεταγμένες του "στόχου".
 • Alarm μετακίνησης: όταν το όχημα η το σκάφος ακινητοποιηθεί για 10 λεπτά, ο χρήστης του GPS Tracker μπορεί να στείλει μήνυμα SMS από το κινητό του για να ενεργοποιήσει την λειτουργία μετακίνησης. Όταν το όχημα η το σκάφος μετακινηθεί, τοτε η συσκευή GPS Tracker θα σας στείλει μήνυμα με τις γεωγραφικές συντεταγμένες του "στόχου".
 • Ακρόαση. Τέλος, με την αποστολή εντολής (μήνυμα SMS), έχετε την δυνατότητα να ακούσετε την συνομιλία που πραγματοποιείται εντός του χώρου όπου βρίσκεται η συσκευή GPS Tracker.
 • Παρακολούθηση του "στόχου" σε πραγματικό χρόνο. Για την συνεχή παρακολούθηση του "στόχου" σε πραγματικό χρόνο και την καταγραφή και αποθήκευση κάθε πληροφορίας σχετικής με την δραστηριότητα του "στόχου", (που περιλαμβάνει τη θέση, ταχύτητα, κατεύθυνση και την κατάσταση του), απαιτείται ένας υπολογιστής με σύγχρονες προδιαγραφές, γρήγορη σύνδεση στο Internet (ADSL) και τοποθέτηση στη συσκευή GPS Tracker της κάρτας SIM .

Με αυτές τις προϋποθέσεις, η συσκευή GPS Tracker, πέρα από τις παραπάνω δυνατότητες, απεικονίζει στην οθόνη του υπολογιστή τη θέση του "στόχου", σε πραγματικό χρόνο, με ψηφιακό υπόβαθρο τους χάρτες Google Earth η Google Maps ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύει το ιστορικό των δρομολογίων.

Το GPS Tracker μπορεί να φανεί χρήσιμο για τον εντοπισμό οχημάτων – σκαφών κ.λ.π Κατάλληλο για διαχείρηση στόλου οχημάτων π.χ για εταιρείες ενοικίασης. Παράλληλα ελέγχουμε υπέρβαση ορίου ταχύτητας που έχουμε θέσει. Απαραίτητο για επαγγελματίες οδηγούς ταξί – φορτηγών κ.λ.π Η συσκευή δέχεται κάρτα SIM GSM οποιουδήποτε δικτύου με την οποία μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε εντολές στο GPS Tracker προκειμένου να μας στέλνει το στίγμα του στόχου μας, σε SMS στο κινητό μας. Όχι άλλα κλεμμένα αυτοκίνητα, σκάφη, μοτοσικλέτες κ.λ.π. Το στίγμα που δεχόμαστε απεικονίζεται στο Google Maps ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα στην περιοχή που κινείται ο στόχος. Διαθέτει πλήκτροSOS έκτακτης ανάγκης, ώστε να στείλει SMS σε προκαθορισμένα εξουσιοδοτημένα τηλέφωνα με το ακριβές στίγμα μας. Παρακολούθηση συνομιλιών του χώρου που βρίσκεται το GPS Tracker σε πραγματικό χρόνο. Πολύ έξυπνη συσκευή με πολλές δυνατότητες.Επίσης διαθέτει λέιτουργία Geo-Fence με την οποία μπορούμε να θέσουμε τα όρια εντός των οποίων μπορεί να κινείται ελεύθερα το όχημα.Αν παραβιαστούν τα ορισμένα όρια της περιοχής θα στείλει SMS με το στίγμα. Ειδοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας. Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας.

Το πακέτο περιλαμβάνει:
- Μία συσκευή GPS Tracker
- Κεραία GSM/GPRS
- Κεραία GPS,
- Ολα τα καλώδια σύνδεσης μαζί με φίσες καλωδιώσης
- Οδηγίες χρήσης στα Αγγλικά.
Μέγεθος: 8.5×6.3×2.5 εκ., Βάρος: 160 γρ. GPS chip: SIRF StarIII Channel: 20 . Ευαισθησία: -159 dBm, Ακρίβεια: εντός 2 μ. Μπαταρία: Chargeable changeable 3.7V 1500mAh Li-ion battery

Eγγύηση: 1 ETΟΣ

Main features

3D support:
HD support:

Multimedia

Video playback: