Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Εκτύπωση

Συσκευή παρακολούθησης με κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας (Κοριός)


Κάντε κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση!

Συσκευή παρακολούθησης με κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας (Κοριός)

€44.00 (με ΦΠΑ)

 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 2103800351
ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΜΑΡΝΗΣ 33, ΠΛ. ΒΑΘΗΣ ΑΘΗΝΑ. 

Το gadgetplanet παρουσιάζει το Wireless GSM SIM Card Listening Device, μία αθόρυβη συσκευή παρακολούθησης, με ενσωματωμένη τεχνολογία για σύνδεση σε δίκτυο GSM.

Διαθέτει σύστημα τεσσάρων μικρόφωνων και την δυνατότητα να δεχτεί οποιαδήποτε κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας 900/1800/1900Mhz. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία ενεργή κάρτα sim. Μπορείτε να καλέσετε την συσκευή η οποία ανοίγει την γραμμή αυτόματα και να ακούτε ολους τους ήχους μέσα στο πεδίο της συσκευής ,επίσης η φόρτιση της συσκευής γίνετε πολύ εύκολα μέσω usb.

Δέκτης κάρτας SIM χωρίς ηχεία ή πλήκτρα, αλλά με προγραμματισμένη λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης της κάρτας SIM μόλις αυτή δεχθεί κλήση

Διαθέτει ισχυρό μικρόφωνο μακρινής λήψης ώστε να ακούγονται καθαρά συνομιλίες και ήχοι που γίνονται ακόμα και μακριά από τη συσκευη Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου με δυνατότητα αναμονής 4 ημερών.
Δέχεται κλήσεις από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, ακόμα και εκτός συνόρων, εφ όσον λειτουργεί όπως ένα απλό κινητό τηλέφωνο. Προσοχή για να δουλέψει η συσκευή θα πρέπει να έχετε αφαιρέσει την λειτουργία κωδικού PIN.
Οι ελάχιστες διαστάσεις της συσκευής παρακολούθησης συνομιλιών, επιτρέπουν την τοποθέτησή της σε οποιοδήποτε σημείο. Ενώ το πανίσχυρο μικρόφωνό της συλλαμβάνει καθαρά ακόμα και την πιο απομακρυσμένη ομιλία.
Λειτουργικά δε διαφέρει από ένα κινητό τηλέφωνο, με τις ιδιαιτερότητες της αυτόματης αποδοχής κλήσης αλλά και της έλλειψης ηχείου, ώστε να μην παράγει κανέναν ήχο.

Δεν απαιτεί καμία είδους τοποθέτηση, παρά απλή απόθεσή της οπουδήποτε. Σε περίπτωση εύρεσής της δεν προδίδει τη λειτουργία και το σκοπό της, αλλά ούτε είναι σε θέση να αποκαλύψει το χρήστη της, παρέχοντας έτσι πλήρη μυστικότητα.

Καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης.
Δεν επιτρέπεται η χρήση του για παράνομες δραστηριότητες.

# Συχνότητα λειτουργίας: 900/1800/1900Mhz.
# Μπαταρία:Li-ion
# Εμβέλεια μικροφώνου: 5 με 7 μέτρα(κυκλικά), 4 επίπεδα.
# Συχνότητα απόκρισης: 1.2K~800Khz.
# Θερμοκρασία λειτουργίας: -40 έως 50 βαθμούς C.
# Τροφοδοσία: 1x AC,1x mini usb.
# Χρόνος αναμονής: 7 μέρες.
# Χρόνος λειτουργίας: Μέχρι και 2 ώρες.
# Αλλα χαρακτηριστικά: Αθόρυβη λειτουργία, συμβατότητα με όλες τις GSM sim κάρτες, 4 ενσωματωμένα μικρόφωνα, LED λειτουργίας
# Διαστάσεις: 52mm*37mm*14mm.

Διαθεσιμότητα

Συνηθως αποστέλεται σε:

48h.gif
Περισσότερες Εικόνες:

Κάντε κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση!


+
-

Κριτικές Πελατών:

Δεν υπάρχουν κριτικές γι' αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε κάντε εισαγωγή για να γράψετε μία κριτική.
Η Αναζήτηση είναι σε πραγματικό χρόνο. Απλά συμπληρώστε τη λέξη κλειδί και περιμένετε να φορτώσει το παράθυρο με τα αποτελέσματα.

Τυχαία Προϊόντα

Δείτε κάτω από κλειστές Πόρτες!!! Δείτε κάτω από κλειστές Πόρτες!!! €189.00

HiPhone 4GS Compass HiPhone 4GS Compass €149.00